اطلاعیه در خصوص نحوه اعطای مجوز سنوات مازاد دانشجویان دکتری در کمیسیون دانشگاه و استان

۱۵ آبان ۱۳۹۷ | ۰۹:۳۹ کد : ۲۰۰۹ اطلاعیه ها
تعداد بازدید:۲۲۹

با توجه به اینکه کمیسیون موارد خاص استان برای اعطای مجوز تحصیل در ترم 13 مقطع دکتری در شیوه آموزشی و پژوهشی صرفاً پرونده های آماده دفاع را با نظر مساعد بررسی می نماید، لذا کمیسیون موارد خاص دانشگاه مورخ 97/7/14 نیز مصوب نمود، الزاماً با شرایط زیر به پرونده های سنوات ترم 11 و 12 دانشجویان دکتری ورودی های 92 تا 94 را که مدرک زبان و آزمون جامع را نداده اند، رسیدگی گردد.

1-  سنوات ترم 11 به دانشجو به شرطی اعطا میشود که دانشجو تعهد دهد، مدرک زبان و قبولی در آزمون جامع را حداکثر تا پیش از شروع نیمسال 12 کسب نماید.

2-سنوات ترم 12 به شرطی ارائه میشود که دانشجو تعهدات ترم 11 را انجام داده باشد و استاد راهنما در گزارش پیشرفت تحصیلی دانشجو قید نماید که تا پایان نیمسال 12 فارغ التحصیل خواهد شد.

3- چنانچه دانشجو در ترم 12 فارغ التحصیل نشود صرفا با ارائه دلایل و مستندات موجه و کافی و در صورت آمادگی برای برگزاری پیش دفاع و دفاع حداکثر تا پایان همان ترم، ارسال پرونده به کمیسیون استان قابل بررسی است.بدیهی است هرگونه تصمیم گیری در این ارتباط در اختیار کمیسیون استان است.

4. عطف به ضوابط کمیسیون موارد خاص وزارت عتف اعطای سنوات مازاد نیمسال 11 به بعد به دانشجویان  همراه با جریمه مالی همراه خواهد بود.

5. شروط ردیف 1 و 2 این نامه به آراء صادره قبلی کمیسیون موارد خاص که درخصوص دانشجویان ورودی 92 صادر شده است،اضافه میگردد.خواهشمند است ادارات آموزش دانشکده ها مراتب را به این گروه از دانشجویان ابلاغ نمایند. همچنین دستور فرمائید ابلاغ مفاد مصوبه فوق به مدیران محترم گروه های آموزشی و جمیع دانشجویان دکتری آموزشی -پژوهشی ورودی 92  تا 94 صورت پذیرد.

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی