آثار دانشجویان پردیس فارابی دانشگاه هنر در نمایشگاه هفتمین سالانه تبادل چاپ دستی

۱۷ دی ۱۳۹۸ | ۱۲:۱۰ کد : ۳۲۴۶ در پردیس کرج چه می‌گذرد؟
تعداد بازدید:۹۴۶

نگارخانه لاله امسال هفتمین سالانه تبادل چاپ دستی را با هدف گسترش زمینه های فعالیت در حیطه چاپ دستی و به اشتراک گذاری تجربیات هنرمندان این حوزه برگزار کرد. این نمایشگاه  سالانه تا کنون در 6 دوره مستمر برگزار شده است. در سالانه تبادل چاپ دستی، هنرمندان شرکت کننده نسخه های متعدد و همسان از یک اثر را به دبیرخانه سالانه ارسال می نمایند که بخشی از نسخه ها به صورت تصادفی انتخاب و بین دیگر شرکت کننده ها تبادل می شود. همچنین بخشی دیگر از نسخه ها برای آرشیو نگارخانه و فروش در نمایشگاه سالانه ارائه خواهد شد. دبیری هفتمین سالانه تبادل چاپ دستی نیز بر عهده کیوان عسگری (هنرمند معاصر و مدرس هنر) بود.پس از انتشار فراخوان "هفتمین سـالانه تـبادل چـاپ دسـتی" در پاییز سال جاری ، ۳۷۸ نفر آثار خود را به دبیرخانه سالانه ارسال نمودند که پس از بررسی آثار  در مرحله نخست، تعداد ۲۸۹ اثر متناسب با شرایط فراخوان و استانداردهای چاپ دستی شناخته شد که در مرحله دوم، آثار ۲۰۹ نفر به بخش نهایی راه یافت.  نمایشگاه آثار منتخب هفتمین سالانه تبادل چاپ دستی در6 دی ماه امسال گشایش یافت که جمعی از دانشجویان پردیس  دانشگاه هنر تهران ، خانمها: آیلین معتقدی مرجان براتی- محبوبه اسدپور- مریم فرهمندپور یاسمن ملاصالحی شیرین جواهری - مهتاب درویش در این نمایشگاه حضور داشتند.

گزارش : مرجان براتی          عکس : مریم فرهمندپور